online időpontkérés

10 ok, amiért nálunk nem kell félnie a fogorvostól!

2019. március 5.

Fél a fogorvostól? Nem Ön az első, akitől ezt halljuk és tisztában vagyunk azzal is, hogy egy rossz tapasztalat elég ahhoz, hogy örökre rettegjen más csak a fúró hangjától is. Íme 10 ok, amiért érdemes a Dabasi Dent rendelőjét választania.

1. Két évtizedes szakmai gyakorlat, több ezer elégedett páciens

Fogorvosaink rendszeresen tudományos konferenciákon vesznek részt mind belföldön, mind külföldön, ezzel biztosítva a folyamatos szakmai fejlődést és korszerű technológiát. A technikai munkákat a szakosodott fogtechnikai laborokba küldjük specialistákhoz. A szakmaiság mellett természetesen azt is fontosnak tartjuk, hogy mindig jól érezze magát nálunk, hiszen a mi célunk is ugyanaz, mint az Öné, távozzon tőlünk szép és egészséges fogakkal, elégedetten.

2. Rendelők több helyszínen

Budapest belvárosa mellett már Gödöllőn is várjuk fogászati rendelőnkben. Érdemes megnézni a nyitva tartásunkat, ugyanis bizonyos napokon tovább tartunk nyitva, így akár munkaidő után is ellátogathat hozzánk. A részleteket ide kattintva találja. 

3. A legkorszerűbb berendezéssel felszerelt fogorvosi rendelők

A kiváló szakemberek mellett rendelőnk kiemelkedő technikai színvonala is fontos tényező. Két kezelőegységünk mellett egy röntgen szobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket.

4. Egyénre szabott kezelési tervet, versenyképes árakat és megfizethető szolgáltatásokat kínálunk.

A kezelési terv mind a páciens, mind pedig az orvos szempontjából hasznos. A szakember így alaposan felmérheti a probléma forrását és kidolgozhatja a megoldáshoz szükséges kezelési tervet. Ön pedig páciensként láthatja, mire és mennyi időre van szükség a gyógyuláshoz és előre tudhatja azt is, mennyibe kerül majd mindez. Miért érdemes hozzánk fordulni?

5. Mi beszélgetünk Önnel!

Mivel minden eset más és más, mindig szakítunk időt arra, hogy felmerülő kérdéseire válaszoljunk. Így mindig pontosan tudni fogja, mi történik éppen és mire van szükség a fogai helyreállításához.

6. Fájdalom-és stresszmentes fogászat

Rendelőnk modern felszerelésének köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy fájdalmat érezne az ellátás során. Még az érzéstelenítő injekciót sem fogja érezni, mikor pedig kifejti a hatását semmilyen kellemetlen élménye nem lesz a fogorvosi székben.

7. Konzerváló fogászat

A konzerváló fogászat egy összefoglaló szakterület, amely a fogak megmentését, valamint azok esztétikai hibáit foglalja magában. Ez azt jelenti, hogy ide tartozik a legkisebb fogszuvasodások vagy fogsérülések helyreállítása, a fogmegtartó kezelések, valamint a komolyabb gyökérkezelések is, amelyek mind elérhetők a rendelőnkben!

8. Azonnal látható fogfehérítés

A plazmafényes fogfehérítés egy teljesen ártalmatlan és egyben fájdalommentes eljárás, amelynek eredménye azonnal látható! Mindez mindössze hatvan percig tart. Ennek segítségével az elszíneződött, gyökérkezelt fogak is fehéríthetők. Egy profi dentálhigiéniai kezelés esetén a fogait minden esetben ellenőrzi egy szakember a fogfehérítés előtt. Így a még a megbújó kis fogszuvasodás-kezdeményeket is fel tudjuk deríteni, ezzel képessé téve Önt, hogy akár száz évig megőrizze fogai egészségét. Kollégáink szakavatott szemének és kezeinek hála meglátják a legapróbb fogköveket is, melyet szintén hozzájárulnak az esztétikus mosolyhoz. A fogfehérítés idővel megismételhető.

9. Esztétikus fogpótlás

Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy részletesen elmagyarázzuk a kezeléseket. Ha fogpótlásra van szüksége, látogasson el hozzánk bizalommal, ahol egy konzultáció keretében mindent megbeszélünk, a pótlásról pedig senki nem mondja majd meg, hogy bármilyen beavatkozás történt.

10. Mindent megteszünk, hogy megmentsük a fogait!

Előfordulhat, hogy a fog megmenthető az úgynevezett gyökércsúcs-rezekciónak köszönhetően. Ez a foggyökércsúcs eltávolítását jelenti, a fog megtartása mellett. Ez az eljárás csak akkor lehetséges, ha a szóban forgó fogat előzetesen már gyökértöméssel látták el. A beavatkozás azt jelenti, hogy a fogak gyökércsúcsi részét a csontból eltávolítjuk, viszont a fog maga nem kerül kihúzásra. Ezeknél az eljárásoknál nagy segítséget jelent az ultrahang-technológia fejlesztésének legújabb eredménye, a Piezomed nevű műszer, amit új erőnek neveznek a csontsebészetben. Magas frekvenciájú mikrorezgések által hihetetlen pontossággal képes vágni, minimálisra csökkentve a vérzést. Egyéni igény esetén altatóorvos közreműködésével bódult állapotban is megoldható a páciens ellátása.

Design : Maya Szalay | paqart