Archive for március, 2019

Mit jelent a fájdalommentes fogászat?

Posted on: március 28th, 2019 by Dabasi Dent No Comments

Mikor elolvasta a címet, bizonyára rögtön az jutott eszébe, hogy ez valami átverés lehet, ugyanis nem létezik fájdalommentes fogászat. A helyzet az, hogy nincs tévedés a dologban, ugyanis a fájdalommentes, valamint a fogászat szavak tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Ahhoz pedig, hogy megtapasztalja, elég ellátogatnia a rendelőnkbe. Eláruljuk, miről is van szó pontosan! (tovább…)

Nem merek elmenni fogorvoshoz, mi lesz most?

Posted on: március 26th, 2019 by Dabasi Dent No Comments

Tudja, hogy van szuvas foga, mégis inkább úgy tesz, mintha semmi gond nem lenne? Fél a fogorvostól és inkább elodázza, hogy időpontot kérjen? A helyzet az, hogy nem egyszer találkozunk olyan esetekkel, amikor a páciens már csak akkor látogat el hozzánk, amikor fájdalma van vagy komolyabb szövődményei lettek egy egyszerű szuvas fognak. Így ami egy egyszerű töméssel megoldható lett volna néhány hónappal korábban, az most igen komoly beavatkozást igényel. Ha úgy érzi, ennek ellenére is retteg a fogorvostól és nem mer elmenni, íme néhány érv, amelyek biztosan meggyőzik majd az ellenkezőjéről. (tovább…)

10 ok, amiért nálunk nem kell félnie a fogorvostól!

Posted on: március 5th, 2019 by Dabasi Dent No Comments

Fél a fogorvostól? Nem Ön az első, akitől ezt halljuk és tisztában vagyunk azzal is, hogy egy rossz tapasztalat elég ahhoz, hogy örökre rettegjen más csak a fúró hangjától is. Íme 10 ok, amiért érdemes a Dabasi Dent rendelőjét választania. (tovább…)

Mi történik, ha nem mos fogat rendszeresen?

Posted on: március 5th, 2019 by Dabasi Dent No Comments

Gyermekkorunkban sokat halljuk, mennyire fontos a rendszeres fogmosás és minden apróság tudja, hogy amikor elmarad a fogkefe használata, akkor jönnek a fognyűvő manók. Persze felnőtt korunkra kialakul a napi rutinunk, a manók rég feledésbe merülnek és lássuk be, néha előfordul, hogy például a reggeli rohanás során elmarad az a bizonyos fogmosás. Pedig nem is gondolná, mennyi veszélyt rejthet, ha többször előfordul ez és rendszertelenné válik a fogak tisztán tartása. (tovább…)

Design : Maya Szalay | paqart