Archive for január, 2020

Digitális implantáció – biztonságos, gyors, fájdalommentes fogbeültetés

Posted on: január 30th, 2020 by Dabasi Dent No Comments

A digitális implantáció egy olyan fogászati eljárás, amely segítségül hívja a legmodernebb technológiát, kiemelten precízzé és alapossá téve ezzel a fogászati implantátumok elkészítését és behelyezését. Az egész folyamat már az első találkozástól kezdve személyre szabott, emellett gyors, fájdalommentes és hatékony. Így nem csupán tartós és tökéletesen illeszkedő fogpótlás készíthető a páciens számára, de mindezt a lehető legnagyobb biztonságban végezzük el rendelőnkben. (tovább…)

Ezért fontos a dentálhigiénia!

Posted on: január 21st, 2020 by Dabasi Dent No Comments

 

Ha igazán hatékony és olcsó módot keres a szájüregi betegségek elkerülése érdekében, akkor bizony ennek titka mindenképpen a megfelelő szájhigiéniában, valamint annak fenntartásában rejlik. A dentálhigiénia segítségével elejét veheti a fogszuvasodásnak, a baktériumok okozta betegségeknek, a parodontózisnak, valamint az ínygyulladásnak is. Lássuk, miről is van szó pontosan! (tovább…)

Mikor van szükség mindenképpen foghúzásra?

Posted on: január 2nd, 2020 by Dabasi Dent No Comments

 

Már egy ideje halogatja a fogorvos felkeresését, mert fél, hogy fogát már nem lehet megmenteni és mindenképpen ki kell húzni? Bár valóban vannak olyan esetek, amikor elkerülhetetlen egy fog eltávolítása, viszont számos esetben van remény annak megmentésére. Ami biztos, hogy semmiképpen nem szabad halogatni a fogorvosi rendelő felkeresését! (tovább…)

Design : Maya Szalay | paqart