online időpontkérés

3 tény, amely garantálja, hogy fájdalommentes fogorvosi kezelésben lesz része!

2019. szeptember 16.

Nem kevés olyan pácienssel találkozunk, akik tartanak a fogorvostól és a fogászati beavatkozásoktól és ezért addig halogatják a rendelőbe való látogatást, amíg csak lehet. A helyzet viszont az, hogy ez a lehető legrosszabb, amit tehet, hiszen így egy egyszerű tömés helyett már adott esetben komolyabb kezelésre is szükség lehet, ráadásul fájdalommentes beavatkozásainktól sem kell félnie. Íme három olyan tény, amelyek garantálják azt, hogy fájdalommentes fogorvosi kezelésben lesz része!

  1. Modern berendezések és eszközök A kiváló szakemberek mellett rendelőnk kiemelkedő technikai színvonala is fontos tényező. Két kezelőegységünk mellett egy röntgenszobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket.
  2. Profi, megbízható szakemberek Fogorvosaink rendszeresen tudományos konferenciákon vesznek részt mind belföldön, mind külföldön, ezzel biztosítva a folyamatos szakmai fejlődést és korszerű technológiát. A technikai munkákat a szakosodott fogtechnikai laborokba küldjük specialistákhoz. A szakmaiság mellett természetesen azt is fontosnak tartjuk, hogy mindig jól érezze magát nálunk, hiszen a mi célunk is ugyanaz, mint az Öné, távozzon tőlünk szép és egészséges fogakkal, elégedetten.
  3. Már az érzéstelenítés sem lesz kellemetlen élmény! A fájdalomcsillapító injekció beadását sem fogja érezni, ugyanis a tű, melyet használunk nagyon vékony, ráadásul az egyedi technika, amellyel elvégezzük ezt, garantálja a fájdalommentességet. Innentől kezdve pedig semmit sem fog érezni.

Ha kíváncsi, milyen szolgáltatásokkal várjuk budapesti és gödöllői rendelőinkben, ide kattintva tájékozódhat bővebben.

Design : Maya Szalay | paqart