online időpontkérés

Azonnal láthatja a fogfehérítés eredményét!

2018. november 26.

Úgy érzi, nem elég fehérek a fogai és legszívesebben elrejtené a mosolyát? Irigykedve nézi azokat, akik bátran megvillantják a hófehér fogsorukat? Szeretne fehérebb fogakat, de nem tudja, melyik eljárást válassza a sok közül? Akkor most a legjobb helyen jár! A megoldás a plazmafényes fogfehérítés.

Mi az oka a fogak elszíneződésének?

Az életmódunkból adódóan egyre több olyan étel, ital és rossz szokás van, amelyek mindegyike hatással van a fogaira. A kávé, a vörösbor, a tea és a dohányzás például tipikus okai a fogak elszíneződésének. Természetesen mindez csak a jéghegy csúcsa, hiszen a fogak árnyalatában szerepe van a fogkőnek, az életkornak és a genetikának is. Sőt, az is befolyásolja, ha van gyökérkezelt foga. Ezek a fogak ugyanis élettelenné válnak és egyszerűen elszíneződnek. Mindezek mellett jó hír az, hogy van megoldás a fehér fogakra akkor is, ha nem tud lemondani a cigiről vagy a reggeli kávéról!

Mi a probléma a házi fogfehérítéssel?

Az interneten számos házi praktika található, melyek mindegyike hófehér mosolyt ígér. A helyzet viszont az, hogy sok ezek közül roncsolja a fogzománcot, amely egy idő után fogszuvasodáshoz és fogérzékenységhez vezethet. Így érdemes inkább már az első alkalommal szakemberhez fordulni és nem kísérletezni otthon a fürdőszobában.

Milyen eljárás a plazmafényes fogfehérítés?

A plazmafényes fogfehérítés egy teljesen ártalmatlan és egyben fájdalommentes eljárás, amelynek eredménye azonnal látható. Mindez mindössze hatvan percig tart. Ennek segítségével az elszíneződött, gyökérkezelt fogak is fehéríthetők. Fontos kiemelni, hogy a koronák színe nem változik a fehérítés során, ezt fontos figyelembe venni!Egy profi dentálhigiéniai kezelés esetén a fogait minden esetben ellenőrzi egy szakember a fogfehérítés előtt. Így a még a megbújó kis fogszuvasodás-kezdeményeket is fel tudjuk deríteni, ezzel képessé téve Önt, hogy akár száz évig megőrizze fogai egészségét. Kollégáink szakavatott szemének és kezeinek hála meglátják a legapróbb fogköveket is, melyet szintén hozzájárulnak az esztétikus mosolyhoz. A fogfehérítés idővel megismételhető.

Design : Maya Szalay | paqart