online időpontkérés

X Visszahívjuk!A napi fogápolással együtt a fogközök tisztítása is rendkívül fontos!

Szerző:Dabasi Dent

Bár a napi rendszeres fogmosás nagyon fontos és elengedhetetlen ahhoz, hogy egészséges legyen a fogsora, ugyanennyire lényeges a fogközök alapos tisztítása is. Ugyanis az itt található lepedékek és ételmaradékok sokszor vezetnek fogszuvasodáshoz. Fogkefe és fogselyem Természetesen a fogak tisztításának a legfontosabb eszköze a fogkefe, ám ez sokszor nem ér el bizonyos helyekre és leginkább a […]

Tovább

Aggódik, hogy látványos lesz a fogpótlása?

Szerző:Dabasi Dent

Sok páciensünk tart attól, hogy látványos lesz majd a fogpótlása és mindenki tudni fogja, az bizony nem a saját foga. Azonban ettől nem kell félnie, az általunk készített pótlásokról ugyanis senki sem fogja tudni, hogy valaha hiányzott egy foga az adott helyről. Ráadásul úgy használhatja, mintha csak a sajátja lenne. Milyen fogpótlási lehetőségek léteznek? Az […]

Tovább

Mikor érdemes koronát tenni a fogra?

Szerző:Dabasi Dent

A korona felhelyezése tulajdonképpen az esztétikai hibák elfedésére szolgál. Amikor a fogból egy nagyobb rész hiányzik fogszuvasodás vagy törés miatt, esetleg esztétikai okból szeretné az egyik fog formáját és színét rendbe hozni, a korona a megoldás. Hogy kerül fel a korona a fogra? A koronák elkészítéséhez a fogak felületéből a legmodernebb, úgynevezett vállas módszerrel szükséges […]

Tovább

Aggódik, hogy látványos lesz a fogpótlása?

2019. szeptember 16.
Sok páciensünk tart attól, hogy látványos lesz majd a fogpótlása és mindenki tudni fogja, az bizony nem a saját foga. Azonban ettől nem kell félnie, az általunk készített pótlásokról ugyanis senki sem fogja tudni, hogy valaha hiányzott egy foga az adott helyről. Ráadásul úgy használhatja, mintha csak a sajátja lenne. Milyen fogpótlási lehetőségek léteznek? Az egyik lehetőség az, hogy a kisebb foghiányokat egy taggal hidaljuk át, azaz több koronából álló híd készül. A másik lehetőség pedig az implantátumos fogpótlás. Az utóbbi esetében, mivel minden eset más, nem dolgozhatunk egyetlen sablon alapján, alaposnak kell lennünk minden hozzánk érkező beteg esetében. Azon kevés rendelő egyike vagyunk, ahol speciális számítógépes programot alkalmazva CT-felvétel alapján egyedi sablont tudunk készíttetni. Azon kevés rendelőnk egyike vagyunk, ahol helyben készülnek a CT felvételek. Ez rendkívüli precizitást tesz lehetővé, lerövidítve a gyógyulási időt. Az elkészült fogakat úgy használhatja, mintha nem is történt volna semmilyen beavatkozás. Már elérhető a digitális implantológia is! A digitális technológia lehetővé teszi, hogy a fogtechnikai laborokban használt CAD-tervezés és a 3D-nyomtatás segítségével növeljük a gyártás hatékonyságát, ráadásul ennek köszönhetően elkerülhető a legapróbb olyan hiba is, amely a kézi tervezés során előfordulhat. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a készülékeknek a segítségével olyan hidakat, koronákat és egyéb fogpótláshoz szükséges elemeket lehet a hagyományos módszerhez szükséges időtartam töredéke alatt megtervezni és elkészíteni, amelyek gyári minőségűek lesznek. Kiemelendő, hogy minden esetben szövetbarát anyagokat használunk, amelyek probléma nélkül beépülnek.

3 tény, amely garantálja, hogy fájdalommentes fogorvosi kezelésben lesz része!

2019. szeptember 16.
Nem kevés olyan pácienssel találkozunk, akik tartanak a fogorvostól és a fogászati beavatkozásoktól és ezért addig halogatják a rendelőbe való látogatást, amíg csak lehet. A helyzet viszont az, hogy ez a lehető legrosszabb, amit tehet, hiszen így egy egyszerű tömés helyett már adott esetben komolyabb kezelésre is szükség lehet, ráadásul fájdalommentes beavatkozásainktól sem kell félnie. Íme három olyan tény, amelyek garantálják azt, hogy fájdalommentes fogorvosi kezelésben lesz része!
  1. Modern berendezések és eszközök A kiváló szakemberek mellett rendelőnk kiemelkedő technikai színvonala is fontos tényező. Két kezelőegységünk mellett egy röntgenszobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket.
  2. Profi, megbízható szakemberek Fogorvosaink rendszeresen tudományos konferenciákon vesznek részt mind belföldön, mind külföldön, ezzel biztosítva a folyamatos szakmai fejlődést és korszerű technológiát. A technikai munkákat a szakosodott fogtechnikai laborokba küldjük specialistákhoz. A szakmaiság mellett természetesen azt is fontosnak tartjuk, hogy mindig jól érezze magát nálunk, hiszen a mi célunk is ugyanaz, mint az Öné, távozzon tőlünk szép és egészséges fogakkal, elégedetten.
  3. Már az érzéstelenítés sem lesz kellemetlen élmény! A fájdalomcsillapító injekció beadását sem fogja érezni, ugyanis a tű, melyet használunk nagyon vékony, ráadásul az egyedi technika, amellyel elvégezzük ezt, garantálja a fájdalommentességet. Innentől kezdve pedig semmit sem fog érezni.
Ha kíváncsi, milyen szolgáltatásokkal várjuk budapesti és gödöllői rendelőinkben, ide kattintva tájékozódhat bővebben.

Fogbeültetés egyszerűen, fájdalom nélkül!

2019. május 28.

Hiányzik egy foga és szeretné pótoltatni, de vannak fenntartásai az implantátumok használatával és a beültetés menetével kapcsolatban? Tudjuk, hogy igen sokféle információ terjed a fogbeültetéssel kapcsolatban a világhálón és a szóbeszédekben egyaránt. Pontosan ezért tartjuk fontosnak azt, hogy részletesen beszéljünk arról, mi is történik a rendelőnkben, amikor valaki fogpótlás céljából érkezik hozzánk.  (tovább…)

Design : Maya Szalay | paqart