online időpontkérés

Digitális implantológia – Dr. Dabasi András bemutató implantációs műtétet végzett

2019. október 14.

Dr. Dabasi András a 2019-es Dental World keretében élő műtét során mutatta be, mennyire egyszerűen és hatékonyan lehet navigált implantációs műtéteket kivitelezni az ICX-Magellan rendszer segítségével.

Tulajdonképpen mit is jelent a digitális implantológia?

Egy olyan fogászati eljárásról van szó, amely segítségül hívja a digitalizációt, kiemelten precízzé és alapossá téve ezzel a fogászati implantátumok elkészítését és behelyezését. Mindez első találkozástól kezdve személyre szabott, emellett gyors, fájdalommentes és hatékony. Így nem csupán tartós és tökéletesen illeszkedő fogpótlás készíthető a páciens számára, de mindezt a lehető legnagyobb biztonságban végezzük el. Az ICX-Magellan rendszer segítségével, digitális CT-felvétel alapján a műtétet végző Dr. Dabasi András előzetesen megtervezte a teljes beavatkozást, és a beültetést a páciensre egyedileg alakított fúrósablonnal végezte el.

Miért jó választás mindehhez az ICX implantátum?

Az ICX implantátumok esetén a jól bevált német technológia párosul a legmagasabb szintű svájci felületkezeléssel, amely azt eredményezi, hogy a termék a legmagasabb szintű német követelményeknek is megfelel.

Mi történik a beavatkozás során?

Az előkészületek során elkészített sablon tulajdonképpen egy célzóeszköz, ebből fakad, hogy a beavatkozás pontos, biztonságos, nem csupán a szakorvos szemére, kezére és tapasztalataira alapozunk a befúrásoknál. Ide kattintva elolvashatja a Dental World rendezvényen élőben végzett műtéttel kapcsolatos részleteket. Mivel a behelyezés során nincs szükség szájsebészeti vágásra és varratokra, nem okoz akkora megterhelést a szervezetnek, mint a hagyományos eljárások esetében. Azt pedig a helyszínen levők is láthatták, hogy a sokkal rövidebb ideig is tartott.

Design : Maya Szalay | paqart