online időpontkérés

X Visszahívjuk!  A CBCT (az angol cone beam CT kifejezésből) egy speciális, fogászati 3D-s képalkotó diagnosztikai eszköz. Különlegessége, hogy hagyományos panorámaröntgennel szemben nagyon részletes képet ad a fogazatról.

  A CT-készítés elérhető bárki számára, nem csak a DabasiDentben kezelés alatt álló pácienseknek.

  Foglaljon online időpontot !

  A felvételt digitálisan adjuk át.

  A CT-felvétel ára 20 000 Ft

  A CT-felvétel során fájdalomra vagy kellemetlenségre nem kell számítania, a felvétel készítése kb. 1 percet vesz igénybe.

  A vizsgálat során a páciens álló helyzetben van, a sugárterhelés kicsi, további óvintézkedés céljából ólomköpenyt visel. A felvétel készítése nincs káros hatással a páciensre. A felvételt … adjuk át. Amennyiben gyermeket vár, a vizsgálat elvégzését nem, vagy csak nagyon indokolt esetben javasoljuk, várandósságáról tájékoztassa munkatársunkat az időpontfoglalás során.

  A 3D CT-felvételből pontos információt tudunk nyerni a fogazatról, állkapocsról, csontokról, egyéb rendellenességekről. A CT-felvétel segítségével sokkal alaposabb diagnózist lehet alkotni, a fogászati kezelések megfelelő részletességgel megtervezhetőek.

  A vizsgálat előtt el kell távolítani minden olyan tárgyat, ami a felvétel készítését megzavarná, így a fémtárgyakat, minden ékszert, hajcsatot, piercinget, szemüveget.

  A CT-felvételt ajánljuk, ha

  • alapos, részletes és pontos képalkotó diagnosztikai felvételre van szükség,
  • fogorvosa pontosan szeretné látni a fogazatát, állkapcsát a kezelési terv összeállításához,
  • góckutatásra van szüksége.

   

  Design : Maya Szalay | paqart