online időpontkérés

Fogbeültetés egyszerűen, fájdalom nélkül!

2019. május 28.

Hiányzik egy foga és szeretné pótoltatni, de vannak fenntartásai az implantátumok használatával és a beültetés menetével kapcsolatban? Tudjuk, hogy igen sokféle információ terjed a fogbeültetéssel kapcsolatban a világhálón és a szóbeszédekben egyaránt. Pontosan ezért tartjuk fontosnak azt, hogy részletesen beszéljünk arról, mi is történik a rendelőnkben, amikor valaki fogpótlás céljából érkezik hozzánk. 

Mi történik, amikor először látogat el hozzánk?

Ilyenkor minden esetben egy állapotfelmérést végzünk, amelyet követően megbeszéljük, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Fontos tudnia, hogy rendelőnk azon kevesek közé tartozik, ahol szükség esetén CT-felvétel alapján egyedi sablont készíttetünk. Az ennek segítségével végzett fogbeültetés gyógyulási ideje lényegesen rövidebb, mint a hagyományos módszerű. Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy részletesen elmagyarázzuk a kezeléseket.

Milyen implantátumokat használunk rendelőnkben?

Minden esetben prémium minőségű alapanyagokat, implantátumokat használunk, aminek fontos része a garanciális háttér. Így még tíz év után sem lesz szükség arra, hogy javítani vagy cserélni kelljen a behelyezett fogat. Emellett kiemelendő a titán- és cirkonalapanyagok, amelyeket a két leginkább szövetbarát anyagok között tartanak számon a szakmába. Lényegük, hogy ezeket nem csak nem löki ki a test, de a lágy kötőszövet is szépen tapad rá, ezzel pedig egy védőfunckiót teljesít.

Ha fogpótlásra van szüksége, látogasson el hozzánk bizalommal, ahol egy konzultáció keretében mindent megbeszélünk.

Design : Maya Szalay | paqart