online időpontkérés

Mit jelent a fájdalommentes fogászat?

2019. március 28.

Mikor elolvasta a címet, bizonyára rögtön az jutott eszébe, hogy ez valami átverés lehet, ugyanis nem létezik fájdalommentes fogászat. A helyzet az, hogy nincs tévedés a dologban, ugyanis a fájdalommentes, valamint a fogászat szavak tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Ahhoz pedig, hogy megtapasztalja, elég ellátogatnia a rendelőnkbe. Eláruljuk, miről is van szó pontosan!

Profi, megbízható szakemberek

Fogorvosaink rendszeresen tudományos konferenciákon vesznek részt mind belföldön, mind külföldön, ezzel biztosítva a folyamatos szakmai fejlődést és korszerű technológiát. A technikai munkákat a szakosodott fogtechnikai laborokba küldjük specialistákhoz. A szakmaiság mellett természetesen azt is fontosnak tartjuk, hogy mindig jól érezze magát nálunk, hiszen a mi célunk is ugyanaz, mint az Öné, távozzon tőlünk szép és egészséges fogakkal, elégedetten.

Modern berendezések és eszközök

A kiváló szakemberek mellett rendelőnk kiemelkedő technikai színvonala is fontos tényező. Két kezelőegységünk mellett egy röntgen szobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket.

Már az érzéstelenítés sem lesz kellemetlen élmény!

A fájdalomcsillapító injekció beadását sem fogja érezni, ugyanis a tű, melyet használunk nagyon vékony, ráadásul az egyedi technika, amellyel elvégezzük ezt, garantálja a fájdalommentességet. Innentől kezdve pedig semmit sem fog érezni.

Budapest belvárosa mellett már Gödöllőn is várjuk fogászati rendelőnkben. Érdemes megnézni a nyitva tartásunkat, ugyanis bizonyos napokon tovább tartunk nyitva, így akár munkaidő után is ellátogathat hozzánk. A részleteket ide kattintva találja.

Design : Maya Szalay | paqart