online időpontkérés

Nem bízzuk a véletlenre – Egyénre szabott kezelési tervet
készítünk minden páciensünknek!

2018. november 26.

Tisztában vagyunk azzal, hogy nincs két egyforma eset, ami a fogászat területén kifejezetten igaz, függetlenül attól, melyik páciens milyen problémával fordul hozzánk. Lehet ez fogfájás, fogpótlás, tömés vagy fogszabályozás, minden esetben felmérést készítünk a problémáról és egyénre szabott kezelési tervet alakítunk ki, hogy munkánk fájdalommentes, esztétikus és tartós legyen.

Hogy készül az egyénre szabott kezelési terv?

Mikor először ellátogat hozzánk, egy ingyenes állapotfelmérés keretein belül meghallgatjuk a problémáját, majd ezt követően elvégezzük az állapot pontos felméréséhez szükséges eljárásokat. Ez történhet röntgen, CT vagy egyéb módszer segítségével, melynek részleteit és várható költségeit minden esetben egyeztetjük Önnel. Mikor átlátjuk a helyzetet, elkészülhet a kezelési terv, melyet szintén részletesen ismertetünk a pácienssel. Szóval már ekkor látni fogja, mi vár Önre a gyógyulás felé vezető út során. Minden korosztály bármely fogorvosi problémájának megoldására többféle lehetőséget kínálunk, melyek közül segítünk kiválasztani a minőség és ár tekintetében az Önnek legmegfelelőbbet.

Miért jó, ha kezelési terv készül?

A kezelési terv mind a páciens, mind pedig az orvos szempontjából hasznos. A szakember így alaposan felmérheti a probléma forrását és kidolgozhatja a megoldáshoz szükséges kezelési tervet. Ön pedig páciensként láthatja, mire és mennyi időre van szükség a gyógyuláshoz és előre tudhatja azt is, mennyibe kerül majd mindez. Miért érdemes hozzánk fordulni?

Fogorvosaink rendszeresen tudományos konferenciákon vesznek részt mind belföldön, mind külföldön, ezzel biztosítva a folyamatos szakmai fejlődést és korszerű technológiát. A technikai munkákat a szakosodott fogtechnikai laborokba küldjük specialistákhoz. A kiváló szakemberek mellett rendelőnk kiemelkedő technikai színvonala fontos tényező. Két kezelőegységünk mellett egy röntgen szobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket.fogköveket is, melyet szintén hozzájárulnak az esztétikus mosolyhoz. A fogfehérítés idővel megismételhető.

Design : Maya Szalay | paqart