online időpontkérés

Nem merek elmenni fogorvoshoz, mi lesz most?

2019. március 26.

Tudja, hogy van szuvas foga, mégis inkább úgy tesz, mintha semmi gond nem lenne? Fél a fogorvostól és inkább elodázza, hogy időpontot kérjen? A helyzet az, hogy nem egyszer találkozunk olyan esetekkel, amikor a páciens már csak akkor látogat el hozzánk, amikor fájdalma van vagy komolyabb szövődményei lettek egy egyszerű szuvas fognak. Így ami egy egyszerű töméssel megoldható lett volna néhány hónappal korábban, az most igen komoly beavatkozást igényel. Ha úgy érzi, ennek ellenére is retteg a fogorvostól és nem mer elmenni, íme néhány érv, amelyek biztosan meggyőzik majd az ellenkezőjéről.

Nálunk nem tipikus váróterem fogadja!

Ha a fogászati váróteremtől automatikusan a fehér csempe és az ajtón át kiszűrődő fúró hangja jut eszébe, akkor nálunk még az épületbe lépve kellemesen érezheti majd magát. Várótermünkben ugyanis kényelmes fotelekkel, olvasnivalóval, televízióval és ingyenes wifivel várjuk a pácienseinket.

Beszélgetünk Önnel!

Sokaknál az okozza a félelem alapját, hogy nem lehet tudni, mikor mire számíthat a fogászati beavatkozás során. Rendelőnkben minden egyes páciens esetében szakítunk időt arra, hogy felmerülő kérdésekre válaszoljunk. Mivel nincs két egyforma eset, alaposan felmérjük az állapotát, mielőtt nekilátunk a munkának. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre és arra, hogy részletesen elmagyarázzuk a kezelések menetét is. Nálunk nem csak az orvos kommunikál a pácienssel, Ön is minden egyes mozzanatról tudni fog.

Nálunk a fájdalomcsillapítás sem fájdalmas!

A fájdalomcsillapító injekció beadását sem fogja érezni, ugyanis a tű, melyet használunk nagyon vékony, ráadásul az egyedi technika, amellyel elvégezzük ezt, garantálja a fájdalommentességet. Innentől kezdve pedig semmit sem fog érezni, legyen szó fogtömésről vagy implantátum behelyezésről.

Fontos a rendszeres kontroll!

Ha rendszeresen ellátogat hozzánk, biztos lehet abban, hogy nem okoz majd gondot egyetlen túlságosan elhanyagolt fog sem. Így ha egyszer rászánja magát arra, hogy ellátogasson a rendelőbe, megtörheti az ördögi kört és nem kell többé aggódnia a fogorvos miatt.

Design : Maya Szalay | paqart